• Curieweg 7
 • info@jorr-itsolutions.nl
 • +085 822 0100

Wie zijn wij

Jorr-IT Solutions is een jong en dynamisch bedrijf welke gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen en EDI-berichtenverkeer tussen verschillende systemen. Klanten kiezen ons om onze laagdrempelige organisatie en omdat we meedenken met projecten hoe de beste oplossing neergezet kan worden binnen de eisen van de klant. Door het toenemende aantal projecten zijn we op zoek naar uitbreiding voor ons team.

Hoe ziet jouw werkdag eruit

’s Ochtends start je op met een lekkere bak koffie of thee en kijkt ondertussen of er meldingen zijn die aandacht nodig hebben. Hierna begin je alvast aan je voorbereidende werkzaamheden en om 9 uur heb je de dagelijkse stand-up met het team om te bespreken waar iedereen staat, tegenaan is gelopen en die dag gaat doen. Om 12:30 lunchen we met z’n allen, lopen we een rondje of gaan een potje gamen. In de middag ga je met het team verder met de werkzaamheden. Op maandagmiddag heb je met de projectmanager en de klant de wekelijkse stand-up en op vrijdag om 16:00 hebben we de vrijdagmiddagborrel met een drankje en een potje gamen.

Wat verwachten we van jou

Je heb ervaring met oracle development zoals PL/SQL en heb 5 jaar ervaring in SQL en backend development. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor de software van onze standaard producten waarbij je de nieuwe functies en Klant wensen zal ontwikkelen. Je werkt goed samen met een consultant die je wekelijks de wensen van zijn klanten zal geven. Daarnaast bedenkt je ook zelf wat slimme en leuke functies kunnen zijn voor bepaalde producten en test de gemaakte aanpassingen.

Wat mag je van ons verwachten

Bij ons op kantoor heb je de beschikking over een moderne werkplek met alle nodige voorzieningen. We bieden je diverse groei- en opleidingsmogelijkheden. Je maakt onderdeel uit van een leuk en vaardig team. Samen voorzie je onze uitdagende klanten van mooie oplossingen.

En nu

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hrm@jorr-itsolutions.nl t.a.v. Jorrit van der Weg. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Als je cv en motivatiebrief ons aanspreekt dan plannen we samen een eerste gesprek in. Tijdens het eerste gesprek zullen we, onder het genot van een kopje koffie, nader met elkaar kennis maken. Hebben we hierna het idee dat je in het team past dan nodigen we je uit voor een 2e gesprek waar we de moeilijke vragen zullen stellen en kijken of het technisch bij elkaar aansluit. Hebben we daarna allebei het gevoel dat het een goede match is dan zullen we je een goede aanbieding doen en kijken we samen uit naar een leuke samenwerking.

Dus

 • Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?
 • Ben je flexibel?
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring met klanten contacten in een dienstverlenende rol?
 • Is Agile en Scrum, maar ook Waterfall werken jou bekend?
 • Werk je graag aan uitdagende projecten met leuke collega’s voor leuke klanten?
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je proactief op te stellen?

Dan bieden we jou

 • Een leuke en moderne werkplek
 • Een leuk team, waar naast hard werken veel ruimte is voor gezelligheid en ontwikkeling
 • Marktconform salaris
 • Groei- en opleidingsmogelijkheden

Contactgegevens

Bij vragen kun je contact opnemen met Jorrit van der Weg Tel: 085-8220110 Stuur je cv en motivatie t.a.v. Jorrit van der Weg (hrm@jorr-itsolutions.nl) Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.