• Curieweg 7
  • info@jorr-itsolutions.nl
  • +085 822 0100

Abonnementen module

De abonnementen module van Jorr-it solutions is gemaakt voor de ondernemer die moeite heeft met het inzichtelijk krijgen van de abonnementen. Doormiddel van deze tool kan u gemakkelijk en snel zien welke abonnementen aflopen wie u een reminder moet sturen en welke abonnementen er nieuw afgesloten zijn

Het heeft een tijd geduurd voordat dit eindelijk live kan… Maar we zijn zo ver!! de abonnementen module is af en wordt op dit moment volledig getest door gebruikers zodat alle fouten en onhandigheden uit de software worden gehaald en alles perfect is voor de gebruiker.

Waarom u de abonnementen module moet aanschaffen

Ik zal in deze blog niet een heel verkoop praatje gaan houden maar ik kan u wel vertellen wat de voordelen zijn die wij opgemerkt hebben tijdens het testen en developen van de module. We hebben namelijk gezien dat doordat alle abonnementen makkelijk te onderhouden zijn in 1 systeem en u meerdere abonnementen tegelijkertijd kan verlengen/ afschalen dat dit een enorme hoeveelheid aan tijd bespaard. bij de meeste abonnementen leveranciers moet u namelijk per abonnement de regels verlengen en als u dan 100 of meer abonnementen moet verlengen (wat iedereen natuurlijk zou willen hebben 😉 ) dan kan dit aardig wat tijd vragen. Daarnaast is het ook nog eens erg saai werk. Dus daar heeft u 1 van de redenen waarom we dit graag op de markt wilde brengen.

Extratjes bij de module:

Bij de abonnementen module willen we de beste ervaring mogelijk geven vandaar dat we met de module een klein kennismakingspakket mee sturen hier zit ten verschillende leuke dingetjes in die alles te maken hebben met de abonnementen. Dit alles om de geweldige ervaring van abonnementen weer terug te krijgen

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat de abonnementen module allemaal voor u kan betekenen vraag dan een gesprek aan op de website of via een mailtje naar dkn@jorr-itsolutions.nl en misschien zit er wel meer in dan u in eerste instantie denkt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Calendar

juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930